0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

De sørgelige vidunderlige rester: Mette Helbæk laver arme riddere, koger suppe på ben og bager en lagkage af tørt rugbrød

Tre råvarer er madskribent Mette Helbæk særlig glad for at have i fryseren frem for i skraldespanden: brød, ben og bananer. Læs hvorfor, og få ideer til, hvordan du bruger dem.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Med brød i fryseren har man noget at hive op til en hurtig dessert eller bare til at riste, når trangen til en snack melder sig. Skær rugbrød eller hvidt brød i skiver, når det begynder at blive tørt, pak skiverne i plastikposer eller en boks, og læg i fryseren. Frosne brødskiver kan tages op én ad gangen og ristes i brødristeren, eller de kan tøs op og bruges i opskrifter som rugbrødslagkagen, brødsuppen eller de arme riddere på de næste sider.

Køb abonnement

Få adgang til alle artikler og de seks næste magasiner.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt