0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Hedda Rysstad
Foto: Hedda Rysstad
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fire kokke guider: Tryl dine rugbrødsendeskiver og slatne urter om til fabelagtig restemad

I Danmark smider vi samlet set 700.000 ton mad ud årligt. Mad, som vi kunne have gemt og spist senere eller brugt som ingrediens i nye retter og måltider. Det vil vi gerne lave om på, så her får du fire kokkes bud på restemad, der smager af alt andet end skrald.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Salt og sødt går op i en højere enhed, når køkkenchefen fra Amass udnytter resterne fra din brødkurv.

Køb abonnement

Få adgang til alle artikler og de seks næste magasiner.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt