0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Kål, rod og knold: Spis den hel

Bag din hele kål, rødder og knolde, og kræs om dem med krydderier og dressinger, og gør dem til måltidets midtpunkt. Ditte Ingemann skruer op for ovnen og bager sig frem til saftig, mør og sund velsmag.

26. januar 2021
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Blomkål i karrysauce

Det bagte blomkålshoved bliver blødt som smør og får tilsat et strejf af Indien med krydderier i en skøn sovs, som du kan suge op med naanbrød og ris.

Bagt knoldselleri med brunet smør og hasselnødder

Det meste bliver bedre med brunet smør, og en knoldselleri er ingen undtagelse. Med sine dybe jordnuancer går smagen fint sammen med det velkendte gastronomiske makkerpar hasselnødder og brunet smør.

Rødder med sød og stærk glasering

Det føles så godt at få smagsmæssig variation, når trætheden over vinterens rodfrugter melder sig. Server de bagte rødder med en kålsalat eller som tilbehør til et stykke fisk - eller bare et spejlæg.

Bagt kål med rosmarin og parmesan

Blød smørstegt kål, umami fra parmesan og sprødt knas fra boghvedekerner, der har en mild nøddeagtig smag, når de ristes.

Læs mere: