0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Nira Kehar
Foto: Nira Kehar
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter Ayurveda-grundprincipperne: Disse opskrifter skaber balance mellem krop, sind og sjæl

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Khichdi er en slags risotto, som koges på en blanding af fuldkorn og bælgfrugter i vand eller boullion og afsluttes med toppings. I denne khichi bruges hvide bønner, som har mange sundhedsfremmende egenskaber; de er propfulde af protein og antioxidanter og har et naturligt indhold af udrensende stoffer.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt