0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Michael Mottlau
Foto: Michael Mottlau

Der er ikke noget som et glas gløgg til at varme de vinterkolde hænder på.

Drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Varmer i kulden: Imponer gæsterne med Bo Bechs hjemmelavede gløgg

Julen hænger unægteligt sammen med gløgg - her er Bo Bechs opskrift.

Drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Man kan ikke sige jul, uden at sige gløgg. Supermarkedernes udgaver er ikke helt det samme som en god hjemmelavet gløgg, der får varme fra skønne julekrydderier.

Her får du Bo Bechs opskrift på urgløgg, så du kan imponere dine julegæster med en hjemmelavet version.

10 stk. kanelstænger

30 stk. sort peberkorn

20 stk. allehånde

10 stk. nelliker

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt