Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsning6 glas
Ingredienser
1 flaske rødvin (en frugtig fransk sag – ikke dyr!)
120 g lys rørsukker eller alm. sukker
3 strimler citronskal
3 strimler appelsinskal
saft af 1 appelsin
1 dl vand
2 kanelstænger
2 stjerneanis
4 kardemommekaplser
2 nelliker
lidt friskrevet muskatnød
6 skiver frisk appelsin
Sådan gør du:
- Kom alle ingredienser undtagen de 6 skiver frisk appelsin i en gryde, og varm dem stille og roligt op til under kogepunktet. Lad vinen stå på blusset i 5 minutter uden at koge. Hæld den så over i et henkogningsglas eller andet varmefast (eller lad den blive i gryden), og lad den trække med alle krydderierne på køkkenbordet til dagen efter.
- Sigt krydderierne fra, og varm vinen op til under kogepunktet sammen med de friske appelsinskiver. Hæld i varmefaste glas, og server straks.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter