Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen

Chokoladen skal tilberedes dagen før servering og trække på køl natten over for at få sin fine konsistens og udvikle smag.

Drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Til en kold efterårsdag: Chocolat chaud façon 1825

Chokoladen skal tilberedes dagen før servering og trække på køl natten over for at få sin fine konsistens og udvikle smag.

Drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 meget små kopper/glas

Ingredienser

4 dl vand

90 g mørk chokolade, gerne Valrhona Manjari eller Caraïbe

Sådan gør du:

  1. Hæld vandet i en lille tykbundet gryde. Dump det hele chokoladestykke ned i gryden, og varm op under rolig omrøring med en grydeske. Lad chokoladen smelte ud i vandet.
  2. Kog den varme chokolade i ca. 15 minutter under omrøring, til den tykner og cremer. Hæld chokoladen i en lille kande eller en anden beholder, og stil den i køleskabet til næste dag.
  3. Varm chokoladen op under omrøring, til den har den temperatur, du foretrækker. Hæld den varme chokolade i små kopper eller varmefaste glas, og server straks.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt