Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Chokoladen er tilbredt med en forholdsmæssig stor mængde kakaopulver og chokolade - begge af god kvalitet.

Drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan laver du den helt perfekt: Klassisk varm chokolade med kakao og chokolade

Her er det er vigtigt, at både kakao og chokolade er af god kvalitet – så får du til gengæld også en virkelig dejlig kop.

Drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

4 små eller 2 store kopper

Ingredienser

1/2 liter sødmælk

15 g kakaopulver af god kvalitet (gerne Valrhona)

15 g sukker

1 lille nip havsalt

60 g mørk chokolade, gerne Valrhona Manjari eller Caraïbe

flødeskum til servering

Sådan gør du:

  1. Hæld en lille smule af mælken i en tykbundet gryde. Varm op, og pisk så kakaopulver, sukker og havsalt ud i mælken, til det ikke klumper mere. Hæld da resten af mælken i, og varm op til lige under kogepunktet under konstant piskning.
  2. Hak chokoladen groft. Træk den varme kakaomælk af varmen, og tilsæt chokoladen. Pisk, til chokoladen er opløst.
  3. Hæld den varme chokolade i kopper, top med flødeskum og eventuelt lidt ekstra hakket chokolade, og server straks.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt