0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein/Freelance
Foto: Line Thit Klein/Freelance

En nemmere opskrift på rabarbersaft findes ikke. Brug den eksempelvis i drinks.

Drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Brug den også i drinks: Sådan laver du sommerens lækreste rabarbersaft på bare 20 minutter

Nem rabarbersaft, som du kan spæde op med vand, is, vodka, danskvand, hvidvin eller champagne. Og så skal du bruge de råsyltede rabarber til koldskålscreme.

Drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

1 liter saftOpspædes til 3-4 literArbejdstid: 20 min.Samlet tid: 3 t.


Rabarbersaft
500 g rabarber
8 dl vand
6 dl sukker

Sådan gør du:

Tip: Brug rabarberne, som har ligget i sukkerlagen, til noget andet. Server dem for eksempel med denne koldskålscreme.

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt