0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Marie Bentzon
Foto: Marie Bentzon
Drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Skift ginen ud: Sådan laver du den perfekte vermouth og tonic

Der er mange skoler her: Nogle mener, at det skal være en del vermouth til tre dele tonic, mens andre ser løsningen som en til en. Vi plejer nærmest at have to dele vermouth og en del tonic, så du mere bruger tonic til at toppe din drink op. Vælg en vermouth med citrusagtige noter, f.eks italienske Berto Bianco, som dufter af lyse blomster og vanilje og har god syrlighed.

Drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

6 cl hvid vermouth
3 cl tonic
isklumper
citronskive
1 grøn oliven (eventuelt farseret med en ansjos i bedste katalanske vermuteria-stil)

Få fri digital adgang til Politiken MAD på under 1 minut

Alt, du skal gøre, er at oprette en profil.

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt