0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Opskriften kommer oprindeligt fra Klaus Thomsen, medstifter af The Coffee Collective, hvor Marie Holm er stamgæst.

Drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lær tricket: Sådan laver du den perfekte stempelkaffe

Opskriften har Marie Holm lært af Klaus Thomsen fra The Coffee Collective. Og den virker hver gang.

Drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

60 g gode hele kaffebønner
1.000 g vand

Sulten på mere?

Bliv abonnent på Politiken MAD for kun 199 kr.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt