0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Vegansk alternativ: 'Gulerodslaks' med cashewcreme

Disse bagte og marinerede gulerodsskiver ligner og smager meget af røget laks. Du skal starte 1-2 dage før, da de skal trække i marinaden, inden de serveres. Jeg kan godt lide at smøre brødet med en fermenteret cashewcreme, som minder en smule om smøreost. Du kan sagtens springe denne opskrift over og i stedet bruge en god flødeost eller en fed creme fraiche rørt med friske urter.

Frokost
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

’Gulerodslaks’
2 store gulerødder
fint salt

Få fri digital adgang til Politiken MAD på under 1 minut

Alt, du skal gøre, er at oprette en profil.

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt