Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mike Karlsson Lundgren
Foto: Mike Karlsson Lundgren
Frokost
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Til påskens æggemadder: Sådan laver du den perfekte dildmayo

Bliver mayonnaisen for tyk, så tilsæt nogle dråber vand eller eddike. Hvis den begynder at skille, kan du ligeledes samle den igen med eddike eller en smule koldt vand. Skiller den helt, er det forfra.

Frokost
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personerArbejdstid: 10 min.Samlet tid: 10 min.

Ingredienser

2 tsk. hvidvinseddike
1/2 tsk. salt
3 æggeblommer
2,5 dl smagsneutral olie
1 bundt dild, finthakket (ca. 20 g)

Sådan gør du:

  1. Pisk eddike, salt, og æggeblommer grundigt sammen. Tilføj olien lidt efter lidt, mens du stadig pisker. Start forsigtigt ud med få dråber olie, og sørg for at piske det helt sammen med de øvrige ingredienser, inden du tilføjer mere. Til sidst kan du godt give den lidt mere gas med olien.
  2. Vend dild i den færdige mayonnaise.
  3. Du vil sikkert have mayonnaise i overskud, men gem endelig resten. Den holder sig på køl i en uges tid.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt