0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Det ligner ikke den 'hotter’, du kværner på vej hjem fra byen. Den er endnu bedre - og sundere.

Frokost
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrift fra Restaurant Angelika: What up, sku' det være en hoddok?

En sammensmeltning af min kærlighed til Malk de Koijn og dansk rap og planteriget forenet i en hoddok.

Frokost
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Samlet tid: 30 min.

Ingredienser

Selleriskiver:
1 skrællet stort knoldselleri (kan erstattes af store salatblade)
olivenolie
citronsaft
havsalt

Pølser:
4 plantepølser (eksempelvis Peas of Heaven fra Irma)
3 fed hvidløg
1 kvist rosmarin
1 tsk. hakket timian

Servering:
ketchup
sprøde løg
strandsennep (kan erstattes med sennepssalat eller rucola)
citronverbena
kørvel

Sådan gør du:

  1. Knoldsellerien skæres i 3 millimeter tynde skiver på en pålægsmaskine eller brug en kniv, men det er vigtigt, de er tynde. Du skal bruge fire skiver, men lav eventuelt nogle ekstra.
  2. Vend selleriskiverne med olivenolie blandet med lidt citronsaft og havsalt.
  3. Læg selleriskiverne på en bagemåtte eller bagepapir, og bag skriverne let møre ved 100 grader i ca. 12 minutter.
  4. Steg pølserne i lidt olivenolie. Hvidløg og rosmarin tilsættes på panden de sidste 2 minutter, og lige inden servering svinges de på panden med timian.
  5. Læg et stykke pergamentpapir på en tallerken, derefter en selleri skive, ketchup, så plantepølsen, sprøde løg og urter.

Annonce

Seneste nyt