0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Rødbede-kartoffelbøffen er virkelig nem at lave og fungerer også i din burger.

Frokost
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Rasmus Kofoeds grønne genistreg: Her er michelinkokkens ulitimative plantebøf

Bøfferne er super velsmagende og tilmed nemme at lave. Spis dem som de er eller brug dem i en snasket burger.

Frokost
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

til 4 personerArbejdstid: 45 min.Samlet tid: 2 t.

Ingredienser

Til rødbedebøffer:
350 g rødbeder
250 g bagekartofler
40 g kikærtemel
1 spsk. mild olivenolie
1 tsk. hakket timian
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. lys miso
havsalt
muskatnød
50 g plantesmør
havsalt
sort peber

Til servering:
50 g kapers
blandede salater (nok til 4 skåle)
skrællet, høvlet peberrod

Sådan gør du:

  1. Rens kartofler og rødbeder, og riv dem på et råkostjern, og vrid det fri for væske.
  2. Vend kikærtemel, olivenolie, hakket timian, æbleeddike, lys miso, havsalt og lidt fintrevet muskatnød sammen med de revede rødbeder og kartofler.
  3. Form 4 bøffer af massen, og læg dem på en bradepande med smurt bagepapir. Bag bøfferne i ovnen i 25 minutter ved 180 grader.
  4. Afkøl bøfferne, og steg dem på en varm pande et par minutter på hver side i plantesmør, og krydr dem med ekstra havsalt og sort peber. Server med kapers, salat og friskhøvlet peberrod.

Tip
Rødbedebøfferne kan med fordel laves dagen før, så de bare skal steges, lige før du skal spise dem.

Annonce

Seneste nyt