0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Restaurant Angelika er opkaldt efter Rasmus Kofoeds mor, fordi hun ifølge sønnen er verdens bedste vegetarkok og en stor inspiration for ham.

Frokost
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den grønne mission: Michelinkok Rasmus Kofoed giver dig 4 grønne og sunde opskrifter

Disse opskrifter er udviklet i Rasmus Kofoeds eget køkken, men er også på menuen på Restaurant Angelika, den plantebaserede frokostrestaurant, der åbnede i juni i år.

Frokost
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Bøffen, der ønskede at være en rødbede

Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Bøfferne er super velsmagende og tilmed nemme at lave.


Sublim svampesuppe med friske valnødder

Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

En intens suppe på tørrede karljohansvampe, der får dig til at ønske, at skålen aldrig bliver tom.


What up, sku’ det være en hoddok?

Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

En sammensmeltning af min kærlighed til Malk de Koijn og dansk rap og planteriget forenet i en hoddok.


Røde linser med tomat, olivenolie og sort peber

Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

En sammensmeltning af min kærlighed til Malk de Koijn og dansk rap og planteriget forenet i en hoddok.

Annonce

Seneste nyt