0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mike Karlsson Lundgren
Foto: Mike Karlsson Lundgren

Lav dine røræg over lav varme, så undgår du tørre, smuldrede blommer og får i stedet et blødt og lækkert resultat.

Morgenmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Går til alle måltider: Røræg med krydderurter

Hemmeligheden ved perfekte røræg er at tilberede dem over lav varme, så blommer og hvider bliver tilberedt samtidig. Æggehviderne koagulerer nemlig ved en højere temperatur end blommen. I denne version får æggene desuden hjælp af masser af smør.

Morgenmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 1 personArbejdstid: 10 min.Samlet tid: 10 min.

20 g smør
2-3 æg
1 nip salt
friskkværnet peber
grønne urter (persille, dild og purløg)

Sådan gør du:

Grønt: Røræg er en af de retter, der går til alle måltider. Vil du opgradere dine røræg til aftensmad, så lav en salat til, så du får dine grøntsager.

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt