Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen
Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Så godt kan rosenkål smage: Bagte rosenkål med pastinakker og butterbeans

Rosenkål er den grøntsag vi hader allermest, og det er synd. Giv den en ny chance i den her ret, hvor citron, timian og gedeost gør kålen til en helt ny smagsoplevelse.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personer

Arbejdstid: 20 min.

Samlet tid: 40 min.

Ingredienser

400 g rosenkål
2 æbler
2 pastinakker
2 rødløg
1 dåse butterbeans
3 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike

Topping

4 stilke frisk timian
1/2 citron, strimler heraf
100 g gedeost
havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

  1. Rengør rosenkålene, pil de yderste blade af, og halvér dem
  2. Skyl æblerne, og skær dem i både. Kassér kernehuset.
  3. Pil løgene og skær dem i både.
  4. Skræl pastinakkerne, og skær dem i stave. Kom alle grøntsagerne i et rummeligt ildfast fad.
  5. Kom drænede butterbeans i fadet og vend det hele rundt med olivenolie og æbleeddike.
  6. Kom det i en 200 grader varm ovn, og bag det ca. 20 minutter.
  7. Kom topping af frisk timian, citronstrimler og smuldr gedeost over. Drys med salt og peber.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt