Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen

Kål har godt af fedme fra ost, nødder og ikke mindst en fransk vinaigrette.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Topping af gedeost og valnødder: Grønkålssalat med fabelagtig vinaigrette

En grønkålssalat kræver at blive indsvøbt i en fuldfed, fortryllende vinaigrette. Det gør den mør, medgørlig og mættende.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personer

Samlet tid: 30 min.

Ingredienser

2 dl valnødder
150 g grønkål
1 radicchiohoved
70 g spinat
2 æbler
100 g gedeost

Vinaigrette
1 skalotteløg, finthakket
1 spsk. æblecidereddike
1 tsk. dijonsennep
3 spsk. olivenolie
1 æggeblomme, pasteuriseret
salt og peber

Sådan gør du:

  1. Varm en pande op, og rist valnødderne. Når de begynder at blive gyldne, så tag dem til side.
  2. Snit grønkålen helt fint. Snit lige ledes radicchio og spinat fint. Skær æblerne i fine stave. Kom det hele i en rummelig skål.
  3. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen, og vend den rundt i grøntsagerne.
  4. Fordel salaten på et stort fad eller i fire skåle. Fordel stykker af gedeost og ristede valnødder over. Drys med salt og peber.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt