Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Eva H. Tram
Foto: Eva H. Tram
Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lilla nuancer på bordet: Brombærsalat med oliven

Salaten er ikke alene oplagt tilbehør, men også en fryd for øjet.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 2 personer

Ingredienser

2 spsk. græskarkerner

1 tsk. olivenolie

20 brombær

2 spsk. rødvinseddike

4 spsk. olivenolie

salt

1 lille hoved rød romainesalat

15 g udstenede sorte oliven

evt. hybenroseblade til anretning

Sådan gør du:

  1. Rist græskarkerne gyldne i olivenolie på en mediumvarm pande i ca. 5 minutter.
  2. Blend 10 brombær med rødvinseddike og olivenolie til en vinaigrette, smag til med salt.
  3. Vask salaten grundigt, og slyng den fri for vand. Anret den på en tallerken med sorte oliven, ristede græskarkerner, de resterende brombær og brombærvinaigretten. Drys evt. salaten med lidt friske hybenroseblade til sidst.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt