Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Joachim Wichmann
Foto: Joachim Wichmann

Denne superfoodsalat er farverig og har masser af næring og smag.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Superfoodsalat: Farverig kålsalat med blåbær-ingefærvinaigrette

Denne superfoodsalat med bolsjebeder og blåbær er et godt eksempel på en salat, der virkelig er fyldt med saft og kraft.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Her er en salat proppet med alt det gode, der sikrer, at du får en god og nærende salat, og så sørger vinaigretten for, at der er fuld power på smagen.

Til 4 personer som tilbehør

Ingredienser

75 g grønkål, finthakket

1 spsk. citronsaft

1 tsk. olivenolie

1 avocado, skåret i skiver

65 g blåbær

kernerne fra 1/2 granatæble

1 bolsjebede, fintsnittet

1 spsk. chiafrø

1 spsk. hampefrø

1 spsk. græskarkerner

1 lille håndfuld mandler, grofthakkede

Blåbær-/ingefærvinaigrette

1 dl blåbær, friske eller optøet fra frost

1 spsk. æblecidereddike

1 spsk. citronsaft

1 spsk. olivenolie

1 spsk. akaciehonning

10 g ingefær

3 spsk. vand

havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

  1. Fjern stilkene fra grønkålen, hak den fint, og hæld den over i en skål sammen med citronsaften og olivenolien.
  2. Massér grønkålen med hænderne i et par minutter, til den er mør og mørkegrøn. Sæt grønkålen til side, og lav vinaigretten ved at komme alle ingredienserne i en minihakker eller blender, og blend, til du har en jævn vinaigrette. Tilsæt eventuelt lidt ekstra vand, hvis det er nødvendigt.
  3. Arranger grønkålen på et fad med de øvrige salatingredienser, og server den med vinaigretten.

Annonce

Seneste nyt