0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

De orange græskar beholder deres farve, når de bliver bagt, og giver sødme og fylde til den farverige salat med grønkål og ristede hasselnødder.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den skønneste efterårsmad: Salat med bagt hokkaido, grønkål og gyldenristede hasselnødder

Skrællen på græskarrene bliver helt mør under bagningen, så den kan du sagtens lade blive på, men sørg for at vælge et økologisk græskar.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Tilbehør til 4 personer

Læs resten af artiklen som abonnent

Med et abonnement får du 100 siders madglæde leveret til døren

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt