Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Til en sensommerpicnic: Sprød salat med avocado, majs og fersken

Søde majs, ferskener og avocado krydret med chili og lime, det fungerer godt. Den stærke smag fra chili og syrligheden fra lime giver god balance til den søde smag.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Ingredienser

1 majskolbe

0,5 mild chili

1 lime

1 dl mandler

2-3 modne avocado

2-3 ferskener, f.eks. flade ferskener payoguas

0,5 rødløg

2-3 hjertesalat

olivenolie, salt og peber

Tilbehør

brød

Sådan gør du:

  1. Træk yderbladene af majskolben, og skær majskornene fra kolben med en skarp kniv. Vend majskorn med chili, limeskal, limesaft, olivenolie, salt og peber.
  2. Hak mandlerne groft, og rist dem let gyldne på en tør pande. Drys dem med lidt salt.
  3. Halver avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadoerne i skiver eller tern. Skær de flade ferskener i både. Pil og skær også rødløg i tynde både. Skær hjertesalat i grove stykker.
  4. Vend hjertesalat med rødløg og olivenolie. Kom det på et stort fad, og top med friske majs, avocado og ferskener. Drys salaten med ristede mandler.
  5. Server salaten med brød til.

Salaten er også skøn som tilbehør.

Annonce

Seneste nyt