Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen

Opskrifter: 5 favoritter med kål

Grønkål, rødkål og rosenkål er konger af efterårs- og vinterkøkkenet, hvor de giver masser af næring, vitaminer og fylde. Her får du Mette Mølbak favoritter med farverige salater, der lyser op i mørket.

Salater

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Grønkålssalat med svampe og græskar

Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen

Grønkål i symfoni med sæsonens legekammerater.

Bagte rosenkål

Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen

Kålsalat med blå ost og syltede løg

Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen

En rig og tæt salat med masser af umami fra svampe og blåskimmelost, der står godt til den grove kål.

Rødkål med rødbede og feta

Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen

Skift rugbrødsmaden ud med en mættende kålsalat til frokost. For eksempel rødkål, rødbede og speltkerner.

Forførende kålsalat

Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen

En grønkålssalat kræver at blive indsvøbt i en fuldfed, fortryllende vinaigrette. Det gør den mør, medgørlig og mættende.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt