Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Sprød salat med selleri og en sennepskrydret dressing er et rigtig godt match til and.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sellerisalat med ristede nødder

En skøn salat, som også kan tilføres f.eks. druer, clementin eller granatæblekerner, hvis du har lyst.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

4 personer

Ingredienser

en halv knoldselleri
1,5 dl cremefraiche eller græsk
yoghurt
2 tsk. dijonsennep
citronsaft
salt og peber
1 skål grøn salat, f.eks. en blanding af hjertesalat og rød egebladssalat
1,5 spsk. olivenolie
1 appelsin, saften heraf
75 g grofthakkede hasselnødder
en halv-1 potte basilikum

Sådan gør du:

  1. Skræl og skær knoldselleri i strimler eller små tern.
  2. Rør en dressing af cremefraiche, dijonsennep, citronsaft og smag til med salt og peber.
  3. Rist de grofthakkede hasselnødder let gyldne på en tør pande.
  4. Pluk og skyl salaten. Sving den fri for vand, f.eks. i en salatslynge.
  5. Vend salaten med olivenolie og appelsinsaft, og krydr med salt og friskkværnet peber.
  6. Anret salaten på et fad og top med selleri i cremet dressing, og drys med basilikum og hasselnødder.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt