Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann
Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Couscoussalat med gulerødder og pistacie

Couscoussalaten kan varieres med andre typer rodfrugter såsom persillerod og pastinak. Ligesom couscous kan erstattes af quinoa, perlebyg eller boghvede.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personer

Arbejdstid: 15 min.

Samlet tid: 45 min.

Ingredienser

4 dl couscous
1 stor tsk. flagesalt
4 dl kogende vand
500 g gulerødder
salt og peber
2 spsk. olivenolie
1 tsk. røget paprika
2 tsk. stødt spidskommen
fintrevet skal af 1 økologisk citron
150 g feta
1 stor håndfuld friske urter, f.eks. persille, mynte, koriander eller dild
4 spsk. pistacienødder

Sådan gør du:

  1. Kom couscous i en skål sammen med salt, og hæld det kogende vand over. Dæk skålen til, og lad couscoussen trække, mens gulerødderne bages.
  2. Skræl gulerødderne, og skær dem i små stave. Vend dem med salt, peber, olivenolie, paprika, spidskommen og citronskal og bag dem ved 225 grader i ca. 25 minutter, eller til de er gyldne og sprøde, men stadig har en smule bid. Vend dem undervejs.
  3. Fordel couscoussen på et fad med de bagte gulerødder, og kom hakkede friske urter, smuldret feta og hakkede pistacienødder hen over. Afslut med en smule god olivenolie og citronsaft.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt