0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Prøv at eksperimentere med grillet frugt i dine salater.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Grillet squash, nektarin, tomater og halloumi: Her er den perfekte grillsalat

Ditte Ingemann har lavet den perfekte grillsalat, der strutter af sol og sommer.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

4 personer

2 nektariner
4 store tomater
1 squash
250 g halloumi
4 spsk. ristede pinjekerner
frisk oregano

Dressing
4 spsk. olivenolie
saft fra 1/2 citron
1 tsk. tørret oregano
1 spsk. flydende honning
salt og peber

Sådan gør du:

Tip: Halloumi er en cypriotisk ost, som har en meget fast konsistens. Smagen er mild og salt og smager skønt i salater eller på grillen. Faktisk bliver osten sammenlignet med bacon på grund af smag og konsistens. Halloumi kan købes i større supermarkeder eller tyrkiske grønthandler.

Tip: Nektariner er gode at grille, fordi de er rimelig faste, men du kan også grille melon, ananas, fersken eller blommer. Det giver en god sødme til salaten med en smule frugt, og det passer godt til den salte halloumi ost.

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt