Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Marie Bentzon
Foto: Marie Bentzon
Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Umut Sakaryas opskrift: Bønnesalat med chili, hvidløg og persille

En nem og velsmagende bønnesalat, der kan spises som tilbehør. Husk at sætte bønnerne i blød aftenen før.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personerArbejdstid: 10 min.Samlet tid: 60 min.

Ingredienser

500 g udblødte hvide cannellinibønner
1 finhakket frisk rød chili
1 håndfuld plukket persille
1 rødløg
1 revet hvidløg
1 dl olivenolie
3 spsk. æbleeddike
salt og peber

Sådan gør du:

  1. Sæt bønnerne over, og kog dem i saltet vand, til de er møre.
  2. Hak chili og persille fint, og skær rødløg i tynde skiver.
  3. Hæld vandet fra, når bønnerne er møre. Rør revet hvidløg sammen med olivenolie og æbleeddike, og bland dressingen sammen med bønnerne. De suger mere smag, når de er lune. Smag til med salt og peber.
  4. Bland bønnerne med resten af ingredienserne, og server.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt