0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann
Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

3 opskrifter fra Ditte Ingemann: Få salatskålen til at stråle af solskin

Når solen får alt til at gro og giver os nye råvarer, får vi lyst til mere af det lette og grønne. Her kommer Ditte Ingemanns bud på 3 nemme, indbydende og smagfulde salater, du kan servere enkeltvis eller sammen med flere andre retter.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Denne salat er ret fyldig og mættende og kan sagtens fungere som et aftenmåltid, eventuelt kombineret med et stykke ristet rugbrød eller grillet fjerkræ.

Denne salat er let og lækker, og hvis du aldrig har prøvet at stege radiser, så er her chancen. Radiserne mister deres skarpe smag og bliver milde i smagen. Her får de følgeskab af honning og miso, som klæder dem rigtig godt.

Tomatsalat er noget af det bedste, jeg ved. Jeg er vild med, at så få ingredienser kan smage så godt. Vælg gode, modne og søde tomater, der kan få dig til at drømme om sol og varme. Husk, at tomater ikke skal opbevares på køl som andre grøntsager, men derimod på køkkenbordet ved stuetemperatur. På køl mister de smag, og modningen går i stå.

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt