0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Radiser deler folk. Mange elsker dem, men mindst lige så mange kan ikke udstå smagen. Har du ikke prøvet at stege radiser før, så giv det en chance.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Grøn salat med miso-honning-radiser

Denne salat er let og lækker, og hvis du aldrig har prøvet at stege radiser, så er her chancen. Radiserne mister deres skarpe smag og bliver milde i smagen. Her får de følgeskab af honning og miso, som klæder dem rigtig godt.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personerArbejdstid: 20 min.Samlet tid: 35 min.

1 bundt radiser
2 spsk. smør
1 1/2 spsk. honning
1 spsk. lys miso
salt og peber
150 g blandede salatblade
50 g valnødder
2 avokadoer

Dressing
2 spsk. olivenolie
saft fra 1/2 citron
salt og peber

Sådan gør du:

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt