0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

En fusion af sommer- og kartoffelsalat. Velsmagende restemad, hvis du har kartofler tilovers.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sommerlig kartoffelsalat med rygeost, agurk og radiser

Den klassiske kartoffelsalat møder sommersalatens rygeost, agurk og sprøde radiser i denne ret, som nemt kan blive en ny favorit på sommerbordet.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personerArbejdstid: 20 min.Samlet tid: 20 min.

Rygeostcreme
150 g rygeost, min. 10 procent
2 dl creme fraiche, 18 procent
2 spsk. citronsaft
2 tsk. salt

Salat
1 kg kogte små kartofler
1 agurk
1 bundt radiser
100 g friskbælgede ærter spiselige blomster til pynt

Sådan gør du:

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt