0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Lars Ranek
Foto: Lars Ranek

Julebiscotti. Disse småkager bages to gange - første gang inden dejen skæres ud.

Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ingen jul uden småkager: Blomsterbergs julebiscotti

Disse småkager er sprøde som få og smager af både kakao og julekrydderier.

Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Cirka 50 styk

Ingredienser

225 g hvedemel
225 g sukker
1 spsk. god kakao
175 g mandler
1/2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. stødte nelliker
1/2 tsk. stødt kanel
reven skal af 1 usprøjtet citron
2 æg
1 æggeblomme

Sådan gør du:

1. Forvarm ovnen til 175 grader. Bland mel, sukker, kakao, hele mandler, bagepulver, nelliker og kanel godt. Vask citronen, og riv den. Kom reven citronskal og resten af ingredienserne i melblandingen, og ælt det sammen til en ensartet dej.

2. Form dejen til to ca. 20 cm lange flade pølser. Brug eventuelt lidt ekstra mel til at rulle i. Læg pølserne på bagepapir med god afstand imellem sig, og bag dem i ovnen i 15 minutter.

3. Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle let af. Skær dem så i ca. 1 cm tykke skiver, og bag dem igen i ovnen i ca. 10 minutter.

4. Lad biscottierne køle helt af på en bagerist, og opbevar dem i en dåse med tætsluttende låg.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt