Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningCirka 50 styk
Ingredienser
225 g hvedemel
225 g sukker
1 spsk. god kakao
175 g mandler
1/2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. stødte nelliker
1/2 tsk. stødt kanel
reven skal af 1 usprøjtet citron
2 æg
1 æggeblomme
Sådan gør du:
1. Forvarm ovnen til 175 grader. Bland mel, sukker, kakao, hele mandler, bagepulver, nelliker og kanel godt. Vask citronen, og riv den. Kom reven citronskal og resten af ingredienserne i melblandingen, og ælt det sammen til en ensartet dej.
2. Form dejen til to ca. 20 cm lange flade pølser. Brug eventuelt lidt ekstra mel til at rulle i. Læg pølserne på bagepapir med god afstand imellem sig, og bag dem i ovnen i 15 minutter.
3. Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle let af. Skær dem så i ca. 1 cm tykke skiver, og bag dem igen i ovnen i ca. 10 minutter.
4. Lad biscottierne køle helt af på en bagerist, og opbevar dem i en dåse med tætsluttende låg.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter