0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Maja Ambeck Vase
Foto: Maja Ambeck Vase

De hjemmebagte kiks lægges i lag med mørk chokoladeganache. Vil du vinde tid, kan du erstatte de hjemmebagte vaniljekiks med købekiks.

Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vulgært, voldsomt og elegant: Maja Vases kiksekage med indbygget chokoladeforførelse

Der er noget voldsomt, næsten vulgært over en klassisk kiksekage. Alligevel emmer den store chokoladeklods af enkelhed og elegance. Jeg har erstattet chokoladesurrogat og palmin med kvalitetschokolade og fløde – og desuden smidt lidt fintreven appelsinskal i for et frisk og frugtigt pust.

Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 10 personer

Sulten på mere?

Bliv abonnent på Politiken MAD for kun 199 kr.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt