Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Eva H. Tram
Foto: Eva H. Tram
Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Verdens nemmeste dessert: Hvid chokoladefondue med frosne bær

En enkel opskrift, som uden forberedelse kan skaffe dig en vidunderlig dessert på bordet. Når de kølige sursøde bær rammer den hvide chokolade, opstår der magi.

Sødt & bagværk

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personer

Arbejdstid: 5 min.

Samlet tid: 10 min.

Ingredienser

1,5 dl fløde
200 g hvid chokolade
1 nip salt
300 g blandede bær (brombær, hindbær og/eller andre bær)

Sådan gør du:

  1. Bring fløden i kog i en gryde, og fjern gryden fra varmen.
  2. Hak chokoladen groft, og kom den op i gryden til fløden sammen med et nip salt. Rør, til chokoladen er smeltet. Lad saucen køle en smule af.
  3. Server den hvide chokoladesauce sammen med bær og gafler til alle om bordet.

Tip: Fødevaremyndighederne anbefaler, at man giver frosne bær et opkog, inden de spises for at fjerne eventuelle bakterier. Brug bær, du selv har plukket, hvis du vil være på den sikre side.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt