Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningTil 4 personer
Arbejdstid: 5 min.
Samlet tid: 10 min.
Ingredienser
1,5 dl fløde
200 g hvid chokolade
1 nip salt
300 g blandede bær (brombær, hindbær og/eller andre bær)
Sådan gør du:
- Bring fløden i kog i en gryde, og fjern gryden fra varmen.
- Hak chokoladen groft, og kom den op i gryden til fløden sammen med et nip salt. Rør, til chokoladen er smeltet. Lad saucen køle en smule af.
- Server den hvide chokoladesauce sammen med bær og gafler til alle om bordet.
Tip: Fødevaremyndighederne anbefaler, at man giver frosne bær et opkog, inden de spises for at fjerne eventuelle bakterier. Brug bær, du selv har plukket, hvis du vil være på den sikre side.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter