0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Marie Bentzon
Foto: Marie Bentzon
Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Umut Sakaryas opskrift: Græskardessert med tahin

Græskar kan bruges til andet end suppe. Her suger de sødme fra sukker og vanilje og bliver til en nem og lækker dessert.

Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

1 lille græskar, alle typer kan bruges
1 stang vanilje eller 1 tsk. vaniljesukker
2 dl sukker
tahin og nødder til servering

Bliv abonnent på Politiken MAD, og få adgang til hele artiklen

Du får de næste seks numre Politiken MAD leveret direkte til din dør og fuld adgang til alle artikler digitalt.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt