Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Marie Bentzon
Foto: Marie Bentzon
Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Umut Sakaryas opskrift: Græskardessert med tahin

Græskarene suger deres sødme fra sukker og vanilje.

Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Ingredienser

1 lille græskar, alle typer kan bruges
1 stang vanilje eller 1 tsk. vaniljesukker
2 dl sukker
tahin og nødder til servering

Sådan gør du:

  1. Rens græskar og skær den i chunks på 3 til 4 cm.
  2. Hæld sukker og vanilje i en gryde oven på græskarene, og lad græskarret smide væske. Det tager ca. 2 timer – græskarene kan også lægges i køleskab natten over.
  3. Når der ligger saft på bunden af gryden, tændes der på varme på lavt niveau, og herfra koges græskarene i ca. 40-50 minutter.
  4. Efter kogningen lader man græskarene køle af i gryden med låg.
  5. Når græskarene er i stuetemperatur, serveres det med tahin og ristede nødder.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt