0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Nem og lækker dessert, som kræver et minimum af arbejdstid.

Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den lækreste sommerdessert: Koldskålscreme med rabarber, jordbær og basilikum

Et drys af basilikum, mørk chokolade og pinjekerner oven på en citronsmagende koldskålscreme med syrligsøde jordbær og rabarber er overraskende fortryllende.

Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personerArbejdstid: 15 min.Samlet tid: 15 min.

Koldskålscreme
2 dl A-38
1 dl fløde
1 spsk. flormelis
1 tsk. vaniljepulver
saft og skal af citron

Til servering
25 g pinjekerner
4 dl råsyltet rabarber (se opskriften her)
250 g jordbær, skåret i kvarter
1 håndfuld basilikum, grofthakket
50 g grofthakket mørk chokolade

Sådan gør du:

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt