0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Overfladen på en kagedonut sprækker, når den frituresteges, da der ikke er gær i dejen, som hjælper med at udvikle glutenstrukturen som i brødversionen.

Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Få bagedystvinderens opskrift: Gammeldags donuts med blåbær og vanilje

Frederikke Legaard er vild med donuts, og mens hun boede i New York, opdagede hun en version, som er en sammensmeltning af kage og friture.

Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Jeg elsker friterede ting, og jeg kan godt lide kager – kagedonutten er et genialt møde mellem de to. Sidste år, da jeg var bosat i New York, havde jeg en lokal donutshop, som hed Dough, lige rundt om hjørnet fra hvor jeg boede. De bagte selv alle donuts omme bagved, og det var nogle af de bedste og mest luftige donuts, jeg nogensinde har smagt.

Sulten på mere?

Bliv abonnent på Politiken MAD for kun 199 kr.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt