0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Hedda Rysstad
Foto: Hedda Rysstad

På restaurant Amass i København har indehaver og køkkenchef Matt Orlando længe arbejdet med at genanvende affald og trylle det om til ny mad.

Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Få det bedste ud af endeskiverne: Sådan laver du Matt Orlandos rugbrødsis

Salt og sødt går op i en højere enhed, når køkkenchefen fra Amass udnytter resterne fra din brødkurv.

Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Jeg ser det i alle restaurationskøkkener, og jeg ser det derhjemme hos mig selv: ukurante endeskiver af brød, som ligger tilbage på skærebrættet eller i brødkurven og ender med at tørre ud.

Læs resten af artiklen som abonnent

Med et abonnement får du 100 siders madglæde leveret til døren

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt