0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Lars Eriksen
Foto: Lars Eriksen
Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Græskartærten med det silkebløde snit: Milton Abel afslører tricket til den perfekte pumpkin pie

Opskriften har konditor Milton Abel taget med fra Kansas City til Amager.

Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Den frosne tærte kom i en sort papæske: Mrs. Smith’s Frozen Pumpkin Pie.

Køb abonnement

Få adgang til alle artikler og de seks næste magasiner.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt