0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Maria P
Foto: Maria P

Forarbejde. Der er en del arbejde i Claus Meyers honnningkage. Men det er alle anstrengelserne værd.

Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bag Claus Meyers berømte honningkage

Skal du have den perfekte honningkage til jul, så lav de første forberedelser allerede nu.

Sødt & bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Om mindre end en måned er det 1. december, og hvis du vil nyde julemåneden med en seriøs omgang honningkage, er det nu du skal lave de første forberedelser. Den såkaldte fordej skal nemlig nemlig laves en måned i forvejen, hvor den bare står og venter på, at det bliver december. Når den har hvilet en måned, kan resten af kagen laves. Den er især god til et varmt glas æblegløgg.

Læs resten af artiklen som abonnent

Med et abonnement får du 100 siders madglæde leveret til døren

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt