Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Eva H. Tram
Foto: Eva H. Tram
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Toppes med gedeost og mynte: Bagte rødbeder med hyldebær

Rødbede og hyldebær matcher ikke kun i farven, men også i smagen, hvor hyldebærrenes aromatiske sødme filer det grove af rødbedens kanter.

Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 3-6 personer

Arbejdstid: 20 min.

Samlet tid: 60 min.

Ingredienser

4 rødbeder
3 spsk. koncentreret hyldebærsaft
1 spsk. rødvinseddike
50 g gedeost
1 håndfuld mynte
salt

Sådan gør du:

  1. Vask rødbederne grundigt under rindende vand – du skal ikke skrælle dem, men bare smide dem direkte i en forvarmet ovn på 230 grader i 45 minutter.
  2. Mens rødbederne bager, gør du lagen klar. Kog hyldebærsaften sammen med en god rødvinseddike, og lad det koge en anelse ind. Smag til med lidt salt, og stil til side.
  3. Når rødbederne er møre, tages de ud af ovnen og skæres i grove stykker. Anret dem i en skål, og hæld lagen over, drys med salt, og smuldr gedeosten over. Læg til sidst myntebladene på, og server.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt