0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Eva H. Tram
Foto: Eva H. Tram
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Toppes med gedeost og mynte: Bagte rødbeder med hyldebær

Rødbede og hyldebær matcher ikke kun i farven, men også i smagen, hvor hyldebærrenes aromatiske sødme filer det grove af rødbedens kanter.

Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 3-6 personer

Arbejdstid: 20 min.

Samlet tid: 60 min.

4 rødbeder
3 spsk. koncentreret hyldebærsaft
1 spsk. rødvinseddike
50 g gedeost
1 håndfuld mynte
salt

Sådan gør du:

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt