0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
David Loftus
Foto: David Loftus

Der er en masse godt at sige om rodfrugter, for de er nemlig både billige, sunde, har masser af smag og giver god mæthed pga. det høje indhold af fibre.

Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Med granatæble og mynte: Giv pastinakkerne 1001 nats overhaling

Det er sæson for rodfrugter. Send dem hen i det mellemøstlige køkken, og du får en drøm af en salat med masser af smag og forskellige konsistenser.

Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Du kan sagtens bruge andre typer af rodfrugter, f.eks. gulerødder, persillerødder eller skorzonerrødder.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt