Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Marie Bentzon
Foto: Marie Bentzon
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Umut Sakarya: Sådan tryller du auberginerne om til en cremet baba ganoush

Baba ganoush er en grillet auberginedip - en pendant til hummus og en klassiker i det mellemøstlige køkken.

Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Ingredienser

2 auberginer
4 spsk. yoghurt, 10%
salt
2 fed hvidløg, finthakket
2 spsk. olivenolie
ristede valnødder, hele

Sådan gør du:

  1. Gril og pil auberginerne.
  2. Hak auberginekødet groft, og rør det med de øvrige ingredienser.
  3. Pynt med valnødder.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt