Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningForret eller snack til 4 personer
Ingredienser
Tempura
10 g gær
1 øl
220 g mel tipo ’00
1/2 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
Desuden
4 zucchineblomster
100 g ricotta
1 håndfuld parmesan
salt, peber
skal fra 1/4 citron
Sådan gør du:
- Tempura: Opløs gæren i øllet. Tilsæt mel, salt og olie, og rør med et piskeris, til dejen er glat. Lad den hvile i køleskabet en times tid eller mere, og tag den gerne ud, lidt før du skal bruge den.
- Zucchineblomster: Rør alle ingredienserne sammen (på nær blomsten, naturligvis), og fyld cremen i en sprøjtepose.
- Fyld zucchineblomsterne halvt op med ricotta, dyp dem i tempura, og friter dem i solsikkeolie ved ca. 175 grader, til de er sprøde og gyldne.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter