0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen

Artichauts vinaigrette hedder det på fransk, og dér spiser skolebørn det såmænd i skolekantinen.

Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Artichauts vinaigrette: Artiskokker med den perfekte vinaigrette

Artiskokken med sine tidselspidser og armerede ydre ligner en grøntsag, der ikke vil spises. Men det skal den. I Frankrig er en artiskok med vinaigrette almindelig kantinemad på skolerne – som forret! De heldige franske børn spiser dem kolde, så det gør vi også, mens vi dypper bladene i vinaigrette.

Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

4 personer

Bliv abonnent på Politiken MAD, og få adgang til hele artiklen

Du får de næste tre numre Politiken MAD leveret direkte til din dør og fuld adgang til alle artikler digitalt.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt