0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kombuchips

Friteret kombutang kan blive supersprødt, har en enormt dejlig umamismag med noter af lakrids og hav og er en lækker og nem snack.

Tilbehør
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 2 personerArbejdstid: 20 min.Samlet tid: 20 min.

Ingredienser

10 små mundrette stykker af tørret kombu- eller fingertang
250 ml smagsneutral olie til fritering
15 g sukker

Sådan gør du:

  1. Hæld olie i en gryde, og varm op til 185 grader.
  2. Kom tangen i olien, men pas på, da det godt kan sprøjte en del med den varme olie.
  3. Når tangen begynder at fyldes med luftblærer, er den klar og skal op af olien. Det tager ca. 5 sekunder.
  4. Fjern overskydende olie med et stykke køkkenrulle, og drys tangen med en generøs omgang sukker.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt