Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningTil 2 personerArbejdstid: 20 min.Samlet tid: 20 min.
Ingredienser
10 små mundrette stykker af tørret kombu- eller fingertang
250 ml smagsneutral olie til fritering
15 g sukker
Sådan gør du:
- Hæld olie i en gryde, og varm op til 185 grader.
- Kom tangen i olien, men pas på, da det godt kan sprøjte en del med den varme olie.
- Når tangen begynder at fyldes med luftblærer, er den klar og skal op af olien. Det tager ca. 5 sekunder.
- Fjern overskydende olie med et stykke køkkenrulle, og drys tangen med en generøs omgang sukker.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter