Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningTil 4 personerArbejdstid: 15 min.Samlet tid: 24 t.
Ingredienser
Til lagen:
2, 5 dl sojasovs
1 stk. kombutang
1,2 dl mirin
1,2 dl madlavningssake (se tip: svampegyoza)
60 g sukker
Æg:
8 store æg
1 spsk. eddike
Sådan gør du:
- Bland alle ingredienserne til lagen i en gryde. Når lagen koger, så skru ned, og lad det simre i 10 minutter.
- Si væsken, og lad den køle ned.
- Sæt vand over i en gryde til æg og sørg for, at der er vand nok til at dække æggene. Tilsæt et skvat eddike.
- Lav et lille hul i toppen af æggene med en nål, og kog dem i præcis 6,5 minutter.
- Køl æggene ned i isvand. Pil under rindende vand.
- Nedsænk æggene i en skål eller bøtte, og hæld sojalagen over. Sæt låg på, og lad dem marinere i køleskabet i minimum 8 timer og gerne op til et døgn. Spis dem inden for 3 dage.
LARS ERIKSEN HAR TESTET:
Skal du tage to ting med fra dette magasin, så er det chili- og sesamblandingen togarashi, som giver dybde til en enhver ret, og så de her æg. Du kan genbruge marinaden til 2-3 hold sojaæg, som hjemme hos os ryger i både skolemadpakker og supper.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter