0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Lene Samsø
Foto: Lene Samsø

Salsa verde

Det er ikke så nemt at skaffe friske tomatillos i Danmark. Men er du heldig at finde dem, er det luksus at bruge dem. Pil bladene af og brænd dem i dit gasblus eller med en brænder. Blend dem som de syltede her, og smag til med lidt ekstra lime. Syltede tomatillos fra dåse findes i specialbutikker og i mange Meny forretninger.

Tilbehør
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Giver 1 stort glasArbejdstid: 5 min.Samlet tid: 5 min.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt