0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Din hjemmelavede achar kan uåbnet holde sig i 6-7 måneder og åbnet i ca. 3 måneder i køleskabet.

Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Curry Club ka Achar - syrlige forårspickles

En af de mest guddommelige spiser i det indiske køkken er achar, som er råmarinerede saltpickles med en dyb krydret smag. Achar er en af de få typer af tilbehør, der spises fra Afghanistan til Bangladesh, Kashmir til Kerala.

Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

600 g friske grønne chilier (eventuelt halvdelen mørke, bløde og modne og halvdelen lyse, hårde og umodne)
400 g gulerødder (fintskårne)
3 fed hvidløg
5 tsk. salt
3 spsk. fennikelfrø
2 spsk. bukkehornsfrø
3 tsk. brune sennepsfrø (Rai Brown Mustard Seeds)
3 tsk. gule sennepsfrø (Sarson Dana Yellow Mustard Seeds)
5 store eller 7 små hårde umodne limefrugter
250 ml sennepsolie (mustard seed oil/ sarson ka tel)
4-5 tsk. stødt rød chili
2 tsk. stødt gurkemeje
2 spsk. nigellafrø
3-2 hele nelliker
1 dl hvid lagereddike
200 g salt

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt