Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsning600 g friske grønne chilier (eventuelt halvdelen mørke, bløde og modne og halvdelen lyse, hårde og umodne)
400 g gulerødder (fintskårne)
3 fed hvidløg
5 tsk. salt
3 spsk. fennikelfrø
2 spsk. bukkehornsfrø
3 tsk. brune sennepsfrø (Rai Brown Mustard Seeds)
3 tsk. gule sennepsfrø (Sarson Dana Yellow Mustard Seeds)
5 store eller 7 små hårde umodne limefrugter
250 ml sennepsolie (mustard seed oil/ sarson ka tel)
4-5 tsk. stødt rød chili
2 tsk. stødt gurkemeje
2 spsk. nigellafrø
3-2 hele nelliker
1 dl hvid lagereddike
200 g salt
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Opret en profil, og få adgang til hele artiklen
Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD
Opret dig herHar du allerede en profil? Log ind her