0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Pakora er ikke bare streetfood på hele det indiske subkontinent, det er også en billig måde for de fattige at få proteiner på.

Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Baingan ke Pakore (aubergine i kikærtedej)

Besan (gram flour) er kikærtemel og næsten 100 procent ren protein, og derfor bruges det på mange måder som dej til billige indbagte grøntsager. Friterede auberginer kan lyde usundt og vække tunge, fedtdryppende minder fra middelhavskøkkenet. Men det geniale ved pakoradej er, at den er proteinrige og optager næsten intet fedt, når den steges, modsat en klassisk dybstegnings dej på hvedemel.

Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personer
Arbejdstid: 40 min.
Samlet tid: 1,5 timer

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt